SumUp maksupäätteellä helpotusta kevytyrittäjän arkeen!

Free-laskutus valitsi korttimaksuihin yhteistyökumppaniksi SumUpin, jonka avulla Free:n kevytyrittäjät voivat veloittaa asiakkaitaan ja hoitaa korttimaksut vaivatta. 

Kun saat SumUp maksupäätteen käyttöösi, teet kevytyrittäjyytesi pyörittämisestä entistä helpompaa sinulle ja asiakkaallesi. Maksupäätettä voi hyödyntää kaikki toimijat, joilla on henkilöasiakkaita esimerkiksi eri alojen vähittäismyyjät, olitpa sitten leipuri tai tanssinopettaja. Korttimaksut tekevät myyntien keräämisestä turvallista sekä vaivatonta ja asiakkaan on mukava asioida kanssasi uudestaan.

Jokainen voi nyt tilata oman SumUp -korttikoneen nettisivuiltamme löytyvän ohjeistuksen avulla ja pääte saapuu sinulle 3-5 päivän kuluessa. SumUp tarjoaa kaksi erilaista päätettä, joista voit valita haluamasi. Palvelu toimii kaikilla iOS/ Android älypuhelimilla sekä tableteilla ja yhdistyy Bluetoothin avulla. Korttimaksut voit lisätä Free-laskutus -tilillesi ja näin pystyt hallinnoimaan talouttasi vieläkin helpommin.  

SumUP on nykyaikainen työkalu, joka tekee Free -kevytyrittäjänä toimimisesta vieläkin vaivattomampaa. Haluamme tarjota kustannustehokkaan ja toimivan kokonaisuuden korttimaksamisen ja kevytyrittäjyyden yhdistämiseen. 

Pystytkö sinä hyödyntämään Sumuppia?

Hanki täältä oma SumuUppisi ja tsekkaa helpot ohjeet, jotta pääset alkuun!

Jaa juttu somessa

Lisää luettavaa

Free-Talent osaksi Free-Laskutusta

Free-Talent osaksi Free-Laskutusta

Free-Laskutus Oy ostaa osan Kyvykäs Markkinapaikka Oy:stä. Samalla Kyvykkäästä tulee Free-Talent Oy. Freetalent.fi -palvelussa kevytyrittäjät ja yrittäjät listaavat omat taitonsa ja voivat helposti myydä ja markkinoida omaa osaamistaan. Free-Talentista toimeksiantajat...

Free-Laskutus Oy ostaa Jelppi Henkilöstöpalvelut Oy:n

Free-Laskutus Oy ostaa Jelppi Henkilöstöpalvelut Oy:n

Kevytyrittäjä palvelu Free-Laskutus Oy ostaa koko Jelppi henkilöstöpalvelut Oy:n osakekannan. Kevytyrittäjäpalvelu Jelpistä tulee osa Free-Laskutus Oy:tä, jonka myötä Free-Laskutus vahvistaa asemaansa markkinoilla. Kaupasta huomattavan tekee sen uutuusarvo, sillä se...

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45