Free-Laskutus Oy ostaa Jelppi Henkilöstöpalvelut Oy:n

Kevytyrittäjä palvelu Free-Laskutus Oy ostaa koko Jelppi henkilöstöpalvelut Oy:n osakekannan.

Kevytyrittäjäpalvelu Jelpistä tulee osa Free-Laskutus Oy:tä, jonka myötä Free-Laskutus vahvistaa asemaansa markkinoilla. Kaupasta huomattavan tekee sen uutuusarvo, sillä se on ensimmäinen kevytyrittäjäpalveluiden välillä. Free-Laskutus saavuttaa kaupan myötä yli 450 % kasvun vuodelle 2019.

Free-Laskutus Oy on vuonna 2016 toimintansa käynnistänyt suomalainen laskutuspalvelu, jonka avulla yksityiset henkilöt voivat laskuttaa oman työnsä helposti ilman yrityksen perustamista. Jo yli satatuhatta suomalaista hankkii toimeentulonsa niin kutsuttuna kevytyrittäjänä. Projektityön kysynnän nopea kasvu ja yleinen projektiluonteisuuden yleistyminen lisää kevytyrittäjien määrää nopeasti, jonka myötä laskutuspalvelut ovat myös lisääntyneet. Free-Laskutus haluaa panostaa parempaan palveluun sekä merkittävään kasvuun, joten Jelppi henkilöstöpalvelu Oy:n osto on yhtiön tavoitteiden mukainen ratkaisu.

Free-Laskutuksen toimitusjohtaja Joonas Tuompon mukaan laskutuspalveluiden välistä kauppaa ei ole aikaisemmin käyty:

“Kauppa on käsittääkseni ensimmäinen, jossa kevytyrittäjäpalvelu ostaa toisen kilpailevan toimijan. Yrityskaupan ideana on kasvattaa markkina-asemaa sekä laajentaa osaamistamme asiakkaiden palvelun osalta.”, Tuompo kertoo.

Jelppi henkilöstöpalvelu Oy on laskutuspalvelu, jonka toiminta on alkanut vuonna 2008.

“Kevytyrittäjyydellä on vahva työllistävä vaikutus ja haluamme parantaa kevytyrittäjän asemaa myös sosiaaliturvan saralla antamalla heille parempaa palvelua sekä herättelemällä hallitusta päätöksentekoon muuttuvassa työelämässä.” kommentoi Jelpin Toimitusjohtaja Petri Jaatinen.

Asiakaslupauksen tärkeys

Free-Laskutus haluaa korostaa asiakaspalvelun tärkeyttä, joka ei ole itsestäänselvyys tällä uudella työn saralla. Kevytyrittäjyyden myötä on syntynyt uusia lakiuudistuksia, joilla pyritään parantamaan kevytyrittäjien sosiaaliturvaa sekä asemaa yhteiskunnassa. On tärkeää lunastaa asiakaslupaus ja yhdessä Jelpin kanssa Free-Laskutus pyrkii kehittämään sekä henkilökohtaista että järjestelmien kautta tapahtuvaa asiakaspalvelua. Tavoitteena on palvella asiakkaita entistäkin paremmin sekä perehtyä yksittäisiin toimialoihin laajemmin. Free-Laskutuksen online-palvelu toimii 24/7 ja asiakaspalvelu arkisin kello 09-20. Kiireellisissä tapauksissa myös viikonloppuisin.

Kevytyrittäjät ovat usein luovien alojen ja rakennusalan ammattilaisia. Free-Laskutuksen käyttäjät ovat pääsääntöisesti luovan alan toimijoita, kuten muusikoita, graafikoita, valokuvaajia ja videotyön tekijöitä. Kasvavia Free-Laskutuksen asiakasryhmiä ovat ravintola-, matkailu- ja rakennusalan kevytyrittäjät.

Jelpin vahvuuksia puolestaan on parturi -kampaajat sekä muut kauneusalan ammattilaiset.

“Tulevaisuuden odotukset ovat korkealla. Kaupan myötä saamme tietotaitoa, joka vahvistaa toimialatuntemustamme. Tavoitteena on tarjota nykyisille sekä Jelpin kautta tuleville kevytyrittäjille ensiluokkaista palvelua.” , Tuompo kommentoi.

Free-Laskutus Oy

Henkilö rekisteröityy käyttäjäksi Free-Laskutuksen sivustolla osoitteessa www.freekevytyrittaja.fi ja luo asiakkaat, joiden kanssa hänellä on toimeksiantosopimus. Free-Laskutuksen Free-Kevytyrittäjyys laskuttaa asiakasta ja välittää kevytyrittäjälle korvauksen tämän asiakkaalle tekemästä työstä. Yhtiö hoitaa palkan sivukulut sekä toimittaa arvonlisäveron ja ennakonpidätyksen verohallinnolle.

Malli tarjoaa mahdollisuuden kausi- ja projektikohtaiseen työskentelyyn ilman yritystoiminnan käynnistämistä ja pyörittämiseen liittyviä hallinnollisia velvollisuuksia.

Kevytyrittäjä -mallin hyötyjä ovat muun muassa

  • Ei yrityksen hallinnollisia velvoitteita
    • Ei tarvetta y-tunnukselle
    • Mahdollista työskennellä vaivattomasti useille eri toimeksiantajille
    • Mahdollisuus testata omaa liikeideaa ennen yritystoiminnan perustamista

 

Free-Laskutus asiakaspalvelu
Puh. 0203 323 45 avoinna arkisin klo 09 – 17

Free-Laskutus Chat
Avoinna arkisin klo 09 – 20 osoitteessa www.freekevytyrittaja.fi

Haastattelut
Joonas Tuompo,
Toimitusjohtaja
Free-Laskutus Oy
Puh. 040 187 6486

Medialle

 

Jaa juttu somessa

Lisää luettavaa

Free-Talent osaksi Free-Laskutusta

Free-Talent osaksi Free-Laskutusta

Free-Laskutus Oy ostaa osan Kyvykäs Markkinapaikka Oy:stä. Samalla Kyvykkäästä tulee Free-Talent Oy. Freetalent.fi -palvelussa kevytyrittäjät ja yrittäjät listaavat omat taitonsa ja voivat helposti myydä ja markkinoida omaa osaamistaan. Free-Talentista toimeksiantajat...

SumUp maksupäätteellä helpotusta kevytyrittäjän arkeen!

SumUp maksupäätteellä helpotusta kevytyrittäjän arkeen!

Free-laskutus valitsi korttimaksuihin yhteistyökumppaniksi SumUpin, jonka avulla Free:n kevytyrittäjät voivat veloittaa asiakkaitaan ja hoitaa korttimaksut vaivatta.  Kun saat SumUp maksupäätteen käyttöösi, teet kevytyrittäjyytesi pyörittämisestä entistä helpompaa...

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45