UKK | FREE-Kevytyrittäjä

Onko liittyminen ilmaista ja sitoudunko silloin käyttämään Free- Laskutusta?

Free- Laskutukseen liittyminen on ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Voit liittyä ilmaiseksi ja tutkia Free Yrittäjyyttämme, ennen kuin teet yhden parhaista päätöksistä ja alat tienaamaan enemmän!

Kenelle Free-Laskutus sopii?

Free-Laskutus on palvelu kaikille teille, jotka ette halua perustaa omaa yritystänne vain laskuttaaksenne omasta työstänne. Free- Laskutuksen kautta voit laskuttaa niin pienet ja satunnaiset työt kuin kaikki työsi.

Pitääkö minun ottaa Yrittäjän eläkevakuutus (YEL) ?

Ei välttämättä. Mikäli tienaat 12kk aikana enemmän kuin 7645,25€, olet YEL velvollinen ja sinun tulee ottaa YEL- vakuutus. Vakuutuksen saat helposti ilman lisäkuluja palvelustamme vain ilmoittamalla arvioidun työtulosi, mitä voit muuttaa helposti jälkikäteen.
Saavuttaaksesi 7645,25€ palkan, on sinun laskutettava n. 8000€ vuoden aikana Free Laskutuksen kautta.

Lisätäänkö Arvonlisäveron (ALV) laskuuni?

Arvonlisävero, eli ALV lisätään lähes poikkeuksetta kaikkiin laskuihin. Tosin Free Laskutuksen järjestelmä tietää milloin se kuuluu lisätä ja milloin ei.
Normaalisti ALV lisätään kaikkiin laskun riveihin mukaan lukien kilometreihin ja päivärahoihin.
Poikkeuksena muutama toimiala kuten rakennusala, millä yleensä sovelletaan käänteistä verovelvollisuutta sekä esiintyvät taiteilijat.

Joudunko maksamaan Arvonlisäverot (ALV)?

Arvonlisäverosta sinun ei tarvitse Free Laskutuksen käyttäjän huolehtia!
Meidän järjestelmämme pitää huolen, että ALV:it ja muut verot tulevat automaattisesti hoidetuksi.

Hoidanko itse ennakonpidätyksen?

Et!
Lataat omista tiedoista verokorttisi ja me vähennämme automaattisesti pyydetystä palkastasi ennakonpidätyksen ja toimitamme sen Verohallinnolle.

Tuleeko minun tietää jotain muuta käytöstä?

Rakensimme hyvin helppokäyttöisen palvelun, jotta kuka tahansa osaisi sitä käyttää ilman suurempia ongelmia. Mikäli sinulla tulee ongelmia palvelun käytössä tai jokin askarruttaa laskua tehtäessä tai kuluja lisäessäsi, auttavat meidän tietävät Chat- asiakaspalvelijat sinua arkisin 9-22. Heiltä voi kysyä mitä tahansa palvelun käytöstä!

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45