Kevytyrittäjyys

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on työntekemisen muoto, jossa laskutat asiakkaitasi tehdystä työstä ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä tai lähetellä verokorttiasi lukuisille työnantajille. Free-Laskutuksen palvelun avulla kevytyrittäjät välttyvät oman yrityksen mukana tuomalta byrokratialta, jotta voit keskittyä olennaiseen, eli omaan työhön.

Kevytyrittäjäksi voi ryhtyä lähes poikkeuksetta kuka tahansa. Free-Laskutuksen kevytyrittäjyys- palvelun kautta onkin lähetetty jo tuhansia laskuja sadoille yrityksille.

Suurimpia ammattiryhmiä ovat:

  • Luovat alat
  • Ravintola- ja matkailuala
  • Rakennusala
  • Myynnin ammattilaiset
  • Konsultit
  • Sekä monen muun alan ammattilaisia
Miksi kevytyrittäjäksi?
Kevytyrittäjyys on erittäin joustava työntekemisen muoto, joka tuo sinulle vapauden työskennellä kenelle haluat ja silloin kun se sinulle sopii.

Kevytyrittäjyys onkin erittäin suosittua sen takia, että monet haluavat työskennellä kausi- tai projekti- luontoisesti ja tienata lyhyessä ajassa enemmän rahaa lomaillakseen pidempää kerralla.

Kevytyrittäjyys tuo myös työpaikalle uudenlaisen paikallisen sopimisen, kun asiat voidaan sopia suoraan asiakkaan kanssa ja tärkeintä on, että työt tulevat hoidettua.

Miten kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjäksi ryhtyminen on erittäin helppoa! Free-Laskutuksen kautta tarjoamme helpompaa kevytyrittäjyyttä silloin kun sinä sitä tarvitset.

Palvelu toimii 24/7 ja asiakaspalvelumme tarjoaa apua ja tukea kevytyrittäjä- taipaleellasi arkisin 10-20. Kiireellisissä tapauksissa olemme tavoitettavissa myös viikonloppuisin!

Kevytyrittäjyytesi alkaa, kun rekisteröidyt palveluumme ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia!

Ilmaiseksi ja sitoumuksetta!

Rekisteröitymisen jälkeen lisäät tarvittavat tiedot itsestäsi, lisäät asiakkaasi tiedot ja teet laskun.Kun lasku on maksettu, saat rahat tilillesi ja me toimitamme Alv:in ja ennakonpidätyksesi verohallinnolle.

Kaikki, mitä teet extranetissämme, on ohjattua ja jokaisella sivulta löydät hyödyllistä tietoa aiheeseen liittyen. Myös chattimme toimii extranetin puolella, joten voit sieltä kysyä myös apua.

Kuka voi ryhtyä kevytyrittäjäksi?
Kevytyrittäjäksi voi ryhtyä lähes kuka tahansa. Kevytyrittäjänä toimit yksityishenkilönä!
Tarvitsenko Y-tunnusta?
Et tarvitse! Toimit yksityishenkilönä ja me hoidamme muun byrokratian!
Onko kevytyrittäjyys kallista?
Lähes aina kevytyrittäjyys on edullisempaa kuin perinteinen yrittäjyys. Free-Laskutuksella maksat vain käytöstä etkä mistään muusta.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45