Nyt se on täällä – kattava vakuutuspaketti kevytyrittäjän tarpeisiin.

Aiemmin töissä käynyt vahinko on korvattu kevytyrittäjän omista rahoista. Samoin tapaturmiin ei ole saanut korvausta mistään (henkilökohtainen vakuutus, kun ei kata kevytyrittäjänä tehdyn työn aikana tapahtuneita tapaturmia).

Nyt jokaisella Free-Kevytyrittäjällä on valmiiksi suunniteltu vakuutusratkaisu. Kun vahinko käy ja toimeksiantajan omaisuutta rikkoutuu – Free-Kevytyrittäjän kautta saatu vastuuvakuutus korvaa vahingot aina 1 000 000 euroon saakka.

Jos sinulle käy tapaturma toimeksiantoa tehdessä, saat terveydenhoitokulut korvattua tapaturmavakuutuksesta.

Kun vahinko tapahtuu?

Perinteisesti itsensätyöllistäjät eivät saaneet vakuutuksia turvaamaan tekemistään. Free-Kevytyrittäjä -palvelu onkin kahden vuoden ajan kehittänyt turvallista ja toimivaa ratkaisua vakuuttamiseen.

Vakuutukset ovat markkinoiden edullisimpia

Palvelupalkkiomme pysyy samana ja sen päälle tulee vakuutuksista erillinen lisäveloitus palkkaa nostaessa. Tämä on toimialalla vakiintunut yleiseksi toimintamalliksi.

Sen sijaan halusimme lisää selkeyttä ja saimme lopulta kaikkien osalta vakuutuspaketin kustannuksen samaksi – toimialoista riippumatta!

Vakuutukset ovat 2,5 % + alv palkastasi. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan olet automaattisesti saamassa kattavat vakuutukset kevytyrittäjyytesi turvaamiseen.

Vakuutukset tulevat vakuutusyhtiö Fenniasta.

Lisätietoja

Vastaamme kysymyksiinne chatissamme 9-20 jokaisena arkipäivänä

Voitte myös lähettää meille sähköpostia: asiakaspalvelu@freelaskutus.fi

Vastaamme puheluihinne numerossa: 0203 323 45

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45