Free-Laskutus Oy

Free-Laskutus tarjoaa erilaisen tavan työllistyä ja työllistää. Kauttamme onnistuu niin omien töiden laskutus kuin koko yrityksesi henkilökunnan työllistäminen. Free:n kautta voit myös kokeilla liikeideaasi käytännössä ilman yrittäjänriskiä ja byrokratiaa.

Meille on tärkeää olla mukana tuottamassa laadukasta palvelua, joka mahdollistaa työllistymisen myös niille, joiden on ollut vaikea saada työsopimusta aiemmin. Haluamme, että palvelumme olisi ovien avaaja kohtia uusia uria työmarkkinoilla.

Tiedämme kuinka paljon yrittäminen ja työllistäminen vie aikaa sekä vaatii tietoa kymmenistä eri vakuutuksista, maksuista sekä muista yrittäjyyteen liityvistä kuluista. Mikset siis ulkoistasi tätä kaikkea meille. Sinulle jää kuukausittain monta tuntia enemmän aikaa siihen missä sinä olet hyvä. Keskity siis olennaiseen – niin mekin teemme.

Free-Laskutus kehittää jatkuvasti toimintaansa jotta voisimme vastata paremmin muuttuviin tarpeisiin työmarkkinoilla.

Pyrimme oppimaan jokaisesta asiakkaastamme. Meille yksi tärkeimmistä asioista on luotettavuus. Tämän takia kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoamaan Luotettava Kumppani palveluun.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45