Toimeksiantajalle | FREE-Kevytyrittäjä

Työllistä Free-Laskutuksen avulla

Toimeksiantajalle

Tulevaisuudessa työ siirtyy koko ajan enemmän ja enemmän yrittäjä- vetoisempaan suuntaan, jolloin ihmisiä, joita ei yrittäjyys kiinnosta ja joille se ei sovi, joutuvat ns. pakkoyrittäjyyden eteen. Me pyrimme rakentamaan tälle vaihtoehtoista palvelua koko ajan paremmaksi ja helpompikäyttöisemmäksi, jotta jokainen saa tehdä sitä mitä osaa ja mitä haluaa.

Free-Laskutus on helpoimpia tapoja työllistää ihmisiä niin pitkäaikaisiin kuin lyhytkestoisiin töihin. Free-Laskutuksen käyttäjät ovat kevytyrittäjiä ja teette keskenänne toimeksiantosopimuksen, missä määrittelette työehdot sekä korvauksen työstä. Kevytyrittäjä lähettää tehdystä työstä laskun Free-Laskutuksen kautta ja teidän maksettuanne laskun, me maksamme korvauksen tekijälle ja hoidamme sivukulut puolestanne!

Helppo, turvallinen ja moderni!

Free-Laskutuksen käyttäjän työllistäminen on helppoa ja turvallista molemmille osapuolille. Te saatte yhden laskun, jolla olette hoitanut kaikki työnantajan velvoitteet ja tekijä, eli kevytyrittäjä saa korvauksen työstään ja hänen ei tarvitse hoitaa tavalliseen yrittäjyyteen liittyvää byrokratiaa.

Teette keskenänne toimeksiantosopimuksen, missä voitte määritellä hyvinkin laajasti sovitun työn ehdoista, työajoista, palkkauksesta ja aikatauluista.

  • Olet toimeksiantaja, jolloin sinulla ei ole työnantajan velvoitteita.
  • Maksat sopimuksenne mukaisesti laskut etkä enempää!
  • Aidosti paikallisen sopimisen mahdollisuus.
  • Toimeksiantosopumus
  • Edullinen vaihtoehto
  • Maksettu lasku on alv- vähennyskelpoinen.
  • Kotitalousvähennys verohallinnon ohjeiden mukaisesti.
  • Kevyempi taloushallinto
  • Joustava ratkaisu
  • Selkeät säästöt vuosittain

Free-Laskutus Oy

Free-Laskutus tarjoaa erilaisen keinon työllistyä sekä työllistää. Yrityksenä kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pyrimme aina antamaan asiakkaillemme positiivisen asiakaskokemuksen sekä tarjoamaan parasta asiakaspalvelua. Lue alta lisää siitä, kuinka työllistäminen toimii Free-Laskutuksen kautta.

 

Kysymyksiä? 

Kevytyrittäjyys on vielä suhteellisen uusi ilmiö ja se herättää varmasti paljon kysymyksiä. Kysymyksiä herättää myös työllistäminen ja siihen liittyvät kymmenet velvoitteet.
Vastaamme mieluusti kysymyksiinne kevytyrittäjyyteen ja työllistämiseen liittyen

Meillä on vastauksia!

Asiantuntijamme kartoittavat tilanteenne ja käyvät läpi kysymyksenne ja mahdolliset ongelmanne sekä etsivät teille tehokkaimman ratkaisun.
Voitte kysyä meiltä joko chatissa tai ottaa yhteyttä:
sähköpostitse myynti@freelaskutus.fi 
soittamalla 0203 323 45.

UKK

Mikä on Free-Laskutus?

Free-Laskutus on kevytyrittäjyys- palvelu, jonka avulla työllistyt tai työllistät helpommin. Lue täältä lisää työllistämisestä Free-Laskutuksen kautta.

Kuinka otan yhteyttä?

Yhteyden meihin saat sivujen chatin tai WhatsApp:n kautta. Voit myös lähettää sähköpostia myynti@freelaskutus.fi tai soittaa numeroon: 020332345

Try to be a light entrepreneur

Signing up is free and easy. You pay only as you go.

Support and FAQ

Contact us
Follow us in social media