Välkommen Victor!

Asiakaspalvelutiimimme on saanut lisäystä, kun Victor Silén, tuttavallisemmin Vicke, on hypännyt puikkoihin aspapöydän taakse. Vicken äidinkieli on ruotsi, joten suomen ja englannin lisäksi hän hoitaa asiakaspalvelua myös ruotsiksi sekä tuottaa ruotsinkielistä sisältöä.

Luonteeltaan Vicke kuvailee itseään rauhalliseksi ja harkitsevaksi. Mitä muuta tiedämme Vickestä?

Kuten moni on huomannut, Freellä ollaan hyvinkin kiinnostuneita purjehduksesta. Alunperin tunnemme Vicken siitä, kun Free-Laskutus aloitti Sailing Team Silénin yhtenä pääsponsorina, johon kuuluu Victor ja veljensä Oliver. Ennen työn aloittamista asiakaspalvelussa, Vicke on valmentanut pääsääntöisesti oman brändin alla purjehdusta ja purjehtii itse 49ersiä miesten olympialuokassa.

Mikä on mielenkiintoisinta työssäsi?

“Varmaan toimistoympäristö ja säännölliset aikataulut. Kun tekee töitä purjehduksen parissa, aikataulut määräytyvät kyseisen päivän sääolosuhteiden mukaan ja muutoksiin on mukauduttava helposti.”

Victor onkin sopeutuvainen ja muu Free-Laskutuksen henkilökunta ihmettelikin sitä, kuinka nopeasti uusi työntekijä omaksui uuden työroolinsa ja sen vaatimukset.

“Työssäni haastavinta on jonglöörata asiakaspalvelun chatin, puhelimen ja Whatsapp:n välillä ruuhka-aikana. Nopeasta reakointikyvystä on ollut kuitenkin tähän apua.”

Mitä odotat tulevalta?

“Tulevaisuudessa unelmana on saada muutosta aikaiseksi ympärilläni. Se voi liittyä urheiluun, purjehdukseen tai työskentelemiseen yrityksessä, ei sillä niin väliä.“

Kunnianhimoisen Vicken toimintaan pääset tutustumaan esimerkiksi Facebookissa Silén Brothers Coaching tai Sailing Team Silén -sivustoilla.
https://www.facebook.com/SilenBrothers/
https://www.facebook.com/sailingteamsilen/

Nähdään rapujuhlissa!
Vi ses på kräftskivan!

Jaa juttu somessa

Lisää luettavaa

Mitä kuuluu Free-Laskutuksen asiakaspalvelupäällikön elämään?

Mitä kuuluu Free-Laskutuksen asiakaspalvelupäällikön elämään?

Asiakaspalvelupäällikkömme Veera Karttaavi kertoo, mitä ajatuksia hänellä herää työstään. Aikaisemminkin asiakaspalvelun parissa työskennellyt Veera, aloitti työnsä Free-Laskutuksella vuosi sitten ja pääsi mukaan tärkeään rooliin kasvavan yrityksen asiakaspalvelun...

Onko sinulla Talenttia?

Onko sinulla Talenttia?

Ootko miettinyt, että oot taitava tekemään kasvomaalauksia ja voisit tehdä niitä muillekin, mutta miten ihmeessä voisit muuttaa taitosi tienestiksi? Tai haluaisit auttaa naapuria lasten hoidossa sekä siivouksessa, mutta tarvitset apua myynti-ilmoituksen tekemisessä....

Miten hinnoittelen työni?

Miten hinnoittelen työni?

Kevytyrittäjän pitää itse hinnoitella oma osaamisensa. Hinnoittelu ei ole helppoa aina edes koko ikänsä yrittäjinä olleille, joten sen osaaminen ei ole itsestäänselvyys kenenkään kohdalla. Päätimme kirjoittaa tiiviin oppaan hinnoitteluun. Perustason määrittely /...

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45