Työntekijän esittely

Daniyal on työskennellyt Free-Laskutuksella noin kahden kuukauden ajan ja hänestä on tullut jo korvaamaton osa tiimiä.

Ennen Free-Laskutusta Daniyal työsti finanssialan käyttäjä tehtäviä hänen kotimaassaan Pakistanissa vuoteen 2016 asti, jonka jälkeen hän lähti maisterin opintoihinsa Suomeen. Valmistumisen jälkeen hän päätti etsiä yrityksen, jossa hän pääsisi työskentelemään oman kiinnostuksensa parissa: ohjelmistokehittäjänä. Free-Laskutuksella Daniyal toimii Frontend kehittäjänä ja pitää huolen ohjelmiston toimivuudesta.

Miten kuvailisit luonnettasi?

Olen järjestelmällinen, motivoitunut ja luova. Koulussa ja yliopistossa minulla oli mahdollisuus tehdä luovia asioita. Kohtasin ylä- ja alamäkiä, joista opin runsaasti. Erityisesti maisteri-väitöskirjaa työstäessä suoriuduin erittäin hyvin ja valvojani sai minut ymmärtämään asioita paremmin. Sain siitä motivaatiota tehdä enemmän tutkimusta ja kehittämistyötä.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

Pidän matkustamisesta ja kriketin pelaamisesta. Olen myös Imran Kan:in suuri fani ja seuraan häntä. Hän voitti World Cupin 27 vuotta sitten ja nyt hän on Pakistanin pääministeri.

Mikä on mielestäsi mielenkiintoisinta tai haastavinta työssäsi?

Kohtaan päivittäin uusia haasteita mikä on hyvä, sillä pidän hankalien tilanteiden ratkomisesta. On myös hienoa tietää, että työmme auttaa asiakkaitamme.

Mitä odotat eniten työltäsi?

Meillä on hyvä moniammatillinen tiimi ja sen vuoksi teen parhaani, jotta oppisin niin paljon kuin mahdollista. Autan muita myös mielelläni ratkaisemaan ongelmia.

Uskon, että oman osaamiseni kehittämisen lisäksi saan kokemuksen työn tekemisestä joustavassa työympäristössä.

Mitkä ovat tulevaisuuden unelmasi työhön liittyen?

On vaikea ennustaa tulevaisuutta mutta tulevan muutaman vuoden aikana haluaisin tehdä ohjelmistokehitystä ja olla luomassa uskomatonta sovellusta, joka tuo lisäarvoa työllemme.

Lisää luettavaa

Kolme erilaista ansioluetteloa – näin otat ne haltuun!

Kolme erilaista ansioluetteloa – näin otat ne haltuun!

Osaamisen markkinointi on yksi tärkeimpiä väyliä työllistymisen kannalta, varsinkin kevytyrittäjällä.Tämä voi toisinaan aiheuttaa harmaita hiuksia etenkin suomalaiselle luonteelle, jossa itsestään ei haluta tehdä suurta numeroa. Onneksemme tähän löytyy nykyään monia...

Mitä kuuluu Free-Laskutuksen asiakaspalvelupäällikön elämään?

Mitä kuuluu Free-Laskutuksen asiakaspalvelupäällikön elämään?

Asiakaspalvelupäällikkömme Veera Karttaavi kertoo, mitä ajatuksia hänellä herää työstään. Aikaisemminkin asiakaspalvelun parissa työskennellyt Veera, aloitti työnsä Free-Laskutuksella vuosi sitten ja pääsi mukaan tärkeään rooliin kasvavan yrityksen asiakaspalvelun...

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45