Onko sinulla Talenttia?

Ootko miettinyt, että oot taitava tekemään kasvomaalauksia ja voisit tehdä niitä muillekin, mutta miten ihmeessä voisit muuttaa taitosi tienestiksi? Tai haluaisit auttaa naapuria lasten hoidossa sekä siivouksessa, mutta tarvitset apua myynti-ilmoituksen tekemisessä.

Meillä on sinulle ratkaisu: Free-Talent!

Me Free-Laskutuksella haluamme panostaa kevytyrittäjien pärjäämiseen monella eri tavalla. Free-Talent on ratkaisu, jonka avulla palveluiden ostamisesta ja myymisestä on tehty entistäkin helpompaa. Se on paikka, jossa tarjonta ja kysyntä kohtaavat.

Monet kevytyrittäjät pohtivat usein, mistä löytää asiakkaita ja miten myydä omaa palveluaan. Free-Talentin avulla haluamme tukea kevytyrittäjiä löytämään kanavan, jossa he pystyvät helposti toimimaan.

Miten etenet?

Olit sitten palvelun hakija tai myyjä, on eteneminen helppoa.

Palvelut on jaettu teemoittain esimerkiksi “Hyvinvointi ja Urheilu” tai “Koti ja Kunnossapito”, joka helpottaa sinua etsimään tarvitsemaasi osaamista. Jos palvelu jota haet, ei vastaa mitään näistä, voit myös kirjoittaa sen hakukenttään. Voit myös käyttää apunasi karttaa, jolloin näet sinua lähinnä olevat palvelut.

Kun taas haluat ilmoittaa palvelustasi, klikkaa “Tee myynti-ilmoitus”. Voit luoda kattavan ja persoonallisen ilmoituksen, jonka avulla löydät juuri sinun tarjoamaa palvelua vailla olevia tahoja. Tämä on siis loistava markkinapaikka ja saattaa poikia myös muita osaamistasi sivuavia töitä. Jos tarvitset hinnoitteluun apua, voit lukea siitä täältä.

Työtä missä vaan ja milloin vaan

Työelämän ollessa valtavan muutoksen kourissa, on ihmiset luopuneet yhden työuran mallista. Ihmisten elämäntilanteet ovat paljon liikkuvampia kuin ennen. On hyvinkin yleistä, ettei haluta sitoutua liikaa yhteen työuraan, vaan on enemmän uskallusta sekä työkaluja kokeilla uusia haasteita, oli elämäntilanne mikä vain.

Matkustelusta nauttivan ei tarvitse kiinnittyä yhteen paikkaan, vaan töitä voi tehdä silloin, kun itselleen on sopiva hetki tai missä päin maailmaa tahansa. Kotona lasta hoitava taas haluaa kokeilla jälleen siipiään työelämässä, mutta haluaa itse päättää työajoistaan vauvan hoidon ohella.

Ostaa vai myydä!?

Free-Talentin ajatuksena on saada kaikki “Hidden Talentsit” esille. Kaikkien lähipiiristä löytyy paljon osaamista, josta joku toinen voisi oikeasti hyötyä. Enää ei tarvitse surkutella sitä, missä voisi saada oman osaamisensa suuremman yleisön tietoon.

Palvelusi tai osaamisesi voi olla melkein mitä vaan ja Free-Talentin avulla voit testata, miten ideasi toimisi. Palveluitasi saattaa tarvita yllättävätkin tahot, joten et menetä mitään taitosi esiin tuomisella. Ajatuksena on mahdollisuus nopeasta kokeilemisesta sekä tarpeesta, jolloin kaikki voi kokeilla helposti siipiään kevytyrittäjänä menettämättä mitään.

Nyt vain valitset, haluatko myydä osaamistasi vai olisiko sinulla tarvetta jollekin palvelulle? Tai kenties kumpaakin?

Tervetuloa kokeilemaan Free-Talentia jo tänään!

Intoa täynnä puhkuen,
Free-Laskutus

Lisää luettavaa

Uusi Vuosi, Uusi Työyhteisö?

Uusi Vuosi, Uusi Työyhteisö?

Muuttuvassa työelämässä organisaatiot ovat jatkuvasti uudistuksien pyörteessä. Erityisesti startup -yritysten kasvukivut aiheuttavat omat haasteensa työyhteisöihin. Kovassa vauhdissa ja jatkuvassa muutoksessa toiminnan punainen lanka saattaa hämärtyä ja tavoitteet...

Kevytyrittäjä, muistathan pitää lomaa?

Kevytyrittäjä, muistathan pitää lomaa?

Sinäkin olet varmaan joskus kuullut yrittäjän suusta “Olen aina töissä.” lausahduksen. Lauseessa on perää, sillä yrittäjien sekä kevytyrittäjien työ on usein melko itseohjautuvaa ja työajat määritellään melko itsenäisesti. Työaikojen määrittämisen vapaudessa on...

Kevytyrittäjän vakuutukset selkokielellä

Kevytyrittäjän vakuutukset selkokielellä

Laskutuspalveluiden yleinen linjaus on vakuuttaa kevytyrittäjät esim. vastuu -ja tapaturmavakuutuksella.YEL-vakuutus on lakisääteinen, joka on otettava aina, kun sen ehdot täyttyvät. Tässä blogipostauksessa käyn lävitse mitä nämä vakuutukset tarkoittavat käytännössä,...

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45