Kevytyrittäjälläkin on oikeus jouluun | FREE-Kevytyrittäjä

Kesällä kirjoittelimme, että toivottavasti kaikki muistavat pitää aina välillä lomaa. Viimeinen työviikko ennen joululomia on käynnissä ja monet odottavatkin jo lähestyviä pyhäpäiviä perheen parissa, jotka tulevat varmasti itse kullekin tarpeeseen. Joululomien aikana onkin hyvä hetki ottaa muutama ansaittu lomapäivä ja ladata akkuja jo kulman takana häämöttävää vuotta 2018 varten. Freenkin toimisto hiljenee välipäivien ajaksi (vastaamme toki asiakaspalvelussamme).

Ennen kauan odotettua joululomaa eletään monesti vuoden kiireisintä aikaa töiden parissa. Taas on nimittäin se kuuluisa aika vuodesta, kun kaikkien työkiireiden keskellä yritetään saada maailma valmiiksi ennen joulua. Kaikkien helpotukseksi voimme onneksi todeta, että maailmaa ei tarvitse saada valmiiksi ja työt odottavat tekijäänsä myös joulupyhien jälkeen.

 

Siksi joulun alla on hyvä muistuttaa itseään, että elämässä on monia muitakin asioita kuin vain työskentely. Vaikka oma työ olisi kuinka hienoa ja motivoivaa, on silti hyvä joskus pysähtyä hetkeksi. Tutkimusten mukaan se rauhoittuminen myös parantaa työtuloksia, joten jos nyt haluaa miettiä menestymistään, niin senkin kannalta hetken hiljentyminen on hyväksi.

Syö siis rauhassa lanttulaatikkosi (toimistollamme käytiin muuten harvinaisen värikäs keskustelu siitä, minkä laatikon valitsemme tähän tekstiin…). Nosta jalat pöydälle ja ota rennosti. Jokainen meistä on sen ansainnut pitkän vuoden päätteeksi.

Tosin Korvatunturilta kantautuneiden huhujen mukaan myös Joulupukki on Free Yrittäjä, joten hänelle suotakoon sentään vapaus työskennellä muutaman päivän ajan joulupyhien aikaan. Kerrankin kun on hänellekin töitä tarjolla.

Hauskaa joulun odotusta ja joulua,
Free-Laskutuksen henkilökunta!

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45