Hieno startti Free Yrittäjyydelle | FREE-Kevytyrittäjä

Tervehdys kaikille Freeläisille!

Ollaan tehty pitkiä päiviä parin viikon ajan ja keskusteltu meidän asiakkaiden kanssa paljon. Aivan mielettömän suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette mukana. Olette haastaneet meidät pyynnöillänne ja kysymyksillänne yhä parempaan toimintaan.

Free Yrittäjyys – Se laillinen tapa laskuttaa, on lähtenyt hienostiu liikkeelle ja käyttäjien kommentit ovat olleet positiivisia.

Pelättiin ennen palvelun julkaisua, että lakimuutos nähdään negatiivisena, mutta onneksemme suurin osa on  ottanut sen ilolla vastaan- jäähän siinä nettona enemmän laskuttajalle käteen (otanta meidän asiakkaistamme, ei yleisesti laskutuspalveluiden käyttäjistä).

Hommat ja rullaa ja me otetaan loppuviikko rauhallisemmin. Saat yhä meidät kiinni puhelimitse, sähköpostitse, someissa – miten haluatkin. Kertaalleen vielä kiitokset teille kaikille! Olette mukana tekemässä Suomen parasta laskutuspalvelua!

Free Yrittäjyys mahdollistaa aidosti joustavan ja yrittäjämäisen toiminnan itsensä työllistäjille, ilman paperisotaa. Free hoitaa ne tylsät työt jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Rekisteröidy Free Yrittäjäksi veloituksetta ja ala jo tänään laskuttamaan osaamisestasi. Me perimme vain 4% palvelumaksun verottomasta laskutuksestasi ja vastineeksi teemme elämästäsi hieman helpomaa.

Team Free-Laskutus

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45