Free-Laskutus liittyy TYÖ EI SYRJI – kampanjaan

Free-Laskutus Ilmoittautui Työ ei syrji- kampanjaan edistääkseen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työelämässä.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on asenteista kiinni ja jokaisella ikään, sukupuoleen, taustaan tai mihinkään muuhun katsomatta tulisi olla samat lähtökohdat niin työnhaussa, palkkauksessa, työoloissa kuin työuralla etenemisessä.

Kampanja on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n alkuun laittama. #eisyrji- kampanja on erittäin hyvää jatkoa yhteiskunnalliseen keskusteluun työelämästä.

Roolit hämärtynyt

Työelämän murroksesta on puhuttu paljon ja se näkyy erityisesti kevytyrittäjien heikosta asemasta työmarkkinoilla. Edes kaikki kevytyrittäjät eivät tiedä ovatko he työntekijä vai yrittäjä-statuksella. Eikä tiedä edes kaikki viranomaisetkaan.

Miten Free-Laskutus edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta?

Me olemme sitoutuneet näkemään ihmiset ihmisinä. Tämän vuoksi Free-Laskutuksesta on kasvanut monikulttuurinen perhe, jossa ketään ei vähätellä. Meille on tärkeää, että työyhteisömme on nyt ja jatkossa mahdollisimman monipuolista. ”Erilaisuus” on asia mikä opettaa ja avaa maailmankatsomusta. Miksi emme oppisi joka päivä lisää maailmasta?

Itsensätyöllistäjien tasa-arvoinen kohtelu työelämässä?

Viime aikoina esiin tulleet tapaukset erityisesti kulttuurialalta osoittavat, että ihmiset ovat erittäin epätasa-arvoisessa asemassa toisiinsa nähden riippuen työsuhteesta.
Lähes 100 000 suomalaista itsensätyöllistäjää jää hieman tämän kampanjan ulkopuolelle ja unohtuu julkisesta keskustelusta.

Tämän vuoksi Free-Laskutus tulee nostamaan jatkossa enemmän esille itsensätyöllistäjien kokemia ongelmia suomalaisessa työelämässä.

Sen lisäksi, että tulemme ottamaan itsensätyöllistäjien puolestapuhujana enemmän roolia, haastamme yrityksesi mukaan Työ ei syrji- kampanjaan.

#EiSyrji

Joonas Tuompo
Toimitusjohtaja
Free-Lasktuus Oy

Jaa juttu somessa

Lisää luettavaa

Mitä kuuluu Free-Laskutuksen asiakaspalvelupäällikön elämään?

Mitä kuuluu Free-Laskutuksen asiakaspalvelupäällikön elämään?

Asiakaspalvelupäällikkömme Veera Karttaavi kertoo, mitä ajatuksia hänellä herää työstään. Aikaisemminkin asiakaspalvelun parissa työskennellyt Veera, aloitti työnsä Free-Laskutuksella vuosi sitten ja pääsi mukaan tärkeään rooliin kasvavan yrityksen asiakaspalvelun...

Onko sinulla Talenttia?

Onko sinulla Talenttia?

Ootko miettinyt, että oot taitava tekemään kasvomaalauksia ja voisit tehdä niitä muillekin, mutta miten ihmeessä voisit muuttaa taitosi tienestiksi? Tai haluaisit auttaa naapuria lasten hoidossa sekä siivouksessa, mutta tarvitset apua myynti-ilmoituksen tekemisessä....

Miten hinnoittelen työni?

Miten hinnoittelen työni?

Kevytyrittäjän pitää itse hinnoitella oma osaamisensa. Hinnoittelu ei ole helppoa aina edes koko ikänsä yrittäjinä olleille, joten sen osaaminen ei ole itsestäänselvyys kenenkään kohdalla. Päätimme kirjoittaa tiiviin oppaan hinnoitteluun. Perustason määrittely /...

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina, eikä se velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi / 0203 323 45